Prodej bytu 3+kk 84 m² vč. terasy a se zahrádkou 29 m², Brno

Byt v novostavbě přímo v centru města se zahrádkou a krytou terasou v klidném vnitrobloku

DACHI REALITY si Vám dovoluje nabídnout k prodeji zcela nový, moc hezky a účelně řešený byt 3+kk na ulici Francouzská, jehož podlahová plocha činí 71m². K bytu dále náleží zastřešená terasa o velikosti téměř 13m², malá zahrádka o velikosti 29m² a sklepní kóje 4m² (již součástí plochy). Pokud uvažujete o založení rodiny a chcete mít místo pro hraní dětí nebo máte pejska a chcete mu dopřát luxus vlastní zahrádky, a to přímo v centru města, přitom bez nutnosti starat se o vlastní dům, je tento byt pro Vás ideální.

Kdo se v této lokalitě dlouho nevyskytoval, bude velmi mile překvapen. Ulice Francouzská prošla v posledních letech dost zásadní změnou. Vyrostlo zde mnoho moderních a stylově rekonstruovaných budov, které do těchto míst přivedly novou mladou generaci. Vzhledem k perfektní dopravní dostupnosti je její poloha zcela výjimečná.

V případě, že uvažujete o koupi bytu na investici, s jeho pronájmem Vám rádi pomůžeme.

Tento se nachází ve 2.NP cihlové zateplené novostavby o celkem sedmi podlažích a je celý situovaný do klidného vnitrobloku. Samozřejmostí je výtah, k bytu lze také přikoupit jedno nebo více parkovacích míst, umístěných v přízemní garáži.

Majitelé mohou využívat i společné zahrádky o velikosti téměř 140m², umístěné taktéž ve vnitrobloku.

Byt je před dokončením, probíhají zde finální práce, termín kolaudace je stanoven na duben 2024.

Situace bytu: ze vstupní haly, dostatečně velké pro vybudování úložných prostor a s přípravou na pračku a sušičku, máte vstup na samostatnou toaletu, koupelnu se sprchovým koutem a dále do kuchyně, na níž navazuje obývací část. Tato je otevřená do dvou pokojů, se vstupem na terasu a s plynulým přechodem na zahrádku. Vstup na krytou terasu je možný ze všech místností, zahrada osetá trávníkem Vám bude nabízet pohled do zeleně.

Kuchyňská linka není v ceně bytu, ale je zde pro ni kompletní příprava.

Topení je zajištěno radiátory, v koupelně vybavené od firmy Ptáček je elektrická rohož. Všude jsou izolační okna s trojsklem a prosklené dveře na terasu. V domě je plynová kotelna, ke každému bytu patří měřáky s regulacemi. Energetický štítek budovy je třídy C. Všechny byty mají přípravu na zapojení internetu.

Pro lepší představu byly použity vizualizace, následovány fotografiemi sousedního bytu, které výborně znázorňují, jak lze s prostorem pracovat a využít jeho potenciál na maximum.

Byt se nachází v klidné ulici, přičemž pěší vzdálenost na nám. Svobody je cca 15 min. Je zde také velmi dobrá dopravní dostupnost. V těsné blízkosti se nachází park Lužánky, ideální pro vycházky a odpočinek a také park Hradu Špilberk, stejně jako ikona města Brna, Vila Tugendhad. Pro delší vycházky je v dosahu kolem 20 min. MHD Lesná, Soběšice a Bílovice nad Svitavou, které si zamilujete díky krásné přírodě.

V případě zájmu o prohlídku a dalších informací, nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám s Vaším výběrem pomůžeme.
Cena:
8 250 000 CZK
Cena vč. provize RK a právního servisu

Kontaktujte poradce

Pošlete dotaz k nabídce

Napište poradci pro další informace či domluvení prohlídky.
Odesláním formuláře souhlasíte s ochranou osobních údajů.

Parametry nemovitosti

  • Číslo nabídky:19114
  • Užitná plocha:71 m2
  • Umístění :Brno
  • Vlastnictví :osobní
  • Stav objektu :novostavba
  • Konstrukce :cihlová
  • Poloha:centrum obce
Jsme tady s Vámi už 32 let.
Máme nejširší nabídku v Olomouci a okolí.
Stará se o Vás tým 15 odborníků.
Jsme DACHI.
aktuálních nabídek
780
aktuálních nabídek
prodaných nemovitostí
3850
prodaných nemovitostí
realizovaných pronájmů
5269
realizovaných pronájmů
realizovaných projektů
33
realizovaných projektů

Chcete mít přehled o novinkách ze světa realit?

Realitní kancelář DACHI s. r. o.

telefon
TELEFON
+420 736 532 201
email
E-MAIL
dachi@dachi.cz
adresa
NAVŠTIVTE NÁS NA ADRESE
Ztracená 34, 779 00 Olomouc